Το συναπάντημα με τους οργανωμένους οπαδούς, μόνο αναπάντεχο δεν ήταν για τους παίκτες της ΑΕΚ και τον Ζοζέ Μοράις. Περίπου 20 άτομα «επισκέφτηκαν» την Παρασκευή τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, κυρίως με μηχανάκια, προκειμένου να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό τη δυσαρέσκειά τους για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε σε καμία στιγμή από τον έλεγχο, αφού ούτως ή άλλως οι οπαδοί είχαν γίνει αντιληπτοι και από τους παίκτες των ακαδημιών, καθώς στα Σπάτα διεξάγονται οι προπονήσεις των πολύ μικρών ομάδων (Κ12, Κ13, Κ14).

Πάντως, μίλησαν τόσο με τον Μοράις, όσο και με τον Μαϊστόροβιτς και ζήτησαν τα… συνηθισμένα: οι παίκτες πρέπει να «ιδρώνουν» τη φανέλα, να δίνουν το 100%, ενώ κάποιοι προειδοποίησαν ότι αν υπάρξει επόμενη φορά, τα συμπεριφορά τους δεν θα διέπεται από ανάλογη ευγένεια και κατανόηση!

Η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00 καθυστέρησε λίγο και έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο (όχι στο ίδιο πόδι που είχε υποστεί θλάση και απουσίαζε τις τελευταίες εβδομάδες) και έτσι η επιστροφή του αναβάλλεται για την προσεχή εβδομάδα.

Ο Ουκρανός αφαιρέθηκε από τη λίστα των παικτών που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα με το Λεβαδειακό, το Σάββατο, όπως και ο Βάργκας που κρίθηκε ανέτοιμος.

Ετσι, από τους πέντε μακροχρόνια τραυματίες, ένας (Λέσκοτ) έφυγε, ο Μπακασέτας μάλλον θα επανεμφανιστεί το 2017 και οι Βάργκας, Τσιγκρίνσκι θα είναι έτοιμοι -εκτός απροόπτου- τη Δευτέρα 19/12 στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην 18άδα επιστρέφει μόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.