Με αρκετούς εφεδρικούς στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικότερος από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια του και πέτυχε εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 2-0, χάνοντας ταυτόχρονα και άλλες καλές ευκαιρίες.

Στο 11΄ ο Μπίσεσβαρ βρίσκει πολύ ωραία τον Περέιρα μέσα στην περιοχή της Λάρισας, όμως το πλασέ του Αργεντινού βρίσκει δύο φορές τα δοκάρια (αριστερό και δεξί) του Καβουσάκη.

Στο 28΄, σε πίεση διαρκείας των γηπεδούχων και μετά από σουτ του Κάνιας έξω από την περιοχή, ο Μυστακίδης πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση της άμυνας και με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 1-0. Το σκορ έκλεισε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.Στο 41΄ ο Μπίσεσβαρ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Περέιρα και αυτός με δυνατό συρτό σουτ σημείωσε το 2-0.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (74΄ Κοροβέσης), Κάνιας (60΄ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59΄ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος (67΄ Πολ), Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46΄ Αβράαμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (59΄ Ντέλετιτς).

Σε άλλα ματς: Ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναιτωλικού στο Περιστέρι (1-0, Μπάγκα 65′), όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα της Ξάνθης στους Ζωσιμάδες (1-0, Μαμπουλού 15′). Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το ματς Πανιωνίου-Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη.