Μόνο η ανακοίνωση απομένει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επισημοποίηση της πρόσληψης του Τσάβι Πασκουάλ. Ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο νέος τεχνικός ηγέτης των «πρασίνων» μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα φέρεται να υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε το «τριφύλλι» (τριετές) και είναι πολύ πιθανό εντός του Σαββατοκύριακου να βρίσκεται στην Αθήνα για να ξεκινήσει αμέσως δουλειά.

Η διοίκηση, μάλιστα, δε σταμάτησε μόνο στο θέμα προπονητή, καθώς προχωρά με εντατικούς ρυθμούς το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ με έναν ψηλό που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Μπουρούση και με έναν γκραντ που θα αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, με έφεση στο σκοράρισμα.

Ο ψηλός, μάλιστα, που θα ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το Eurohoops, θα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΚΑΕ για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, από όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015.