Ξαφνικά προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Μάρκους Μπεργκ και Γιώργος Κουτρουμπής δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων», καθώς «χτυπήθηκαν» από ίωση και προτιμήθηκε από το τεχνικό τιμ να ξεκουραστούν.

Η περίπτωση του Μπεργκ μοιάζει να είναι πιο ελαφριά από αυτή του Κουτρουμπή, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του, ενώ υπάρχει και ο φόβος να μην κολλήσουν και άλλα μέλη της ομάδας. Από το ιατρικό τιμ εκφράζεται η αισιοδοξία πως και οι δύο θα προλάβουν το ματς με τη Σταντάρ, αφού τους χορηγείται ήδη η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Στο μεταξύ, στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντρέα Στραματσιόνι υποστήριξε πως περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

«Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι και είμαι σίγουρος πως μετά από αυτά τα ματς με τη Σταντάρ θα ξέρουμε το μέλλον μας στο Europa League. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε και να επιστρέψουμε με βαθμούς στην Ελλάδα, για να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής

«Όλοι στην ομάδα μιλήσαμε και περιμένουμε αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δυσκολέψουμε την αντίπαλο. Η Σταντάρ στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Την Κυριακή χάσαμε μια καλή ευκαιρία να παραμείνουμε πρώτοι και είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσουμε. Περιμένω μια καλή απόδοση από όλους και είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς. Το αποτέλεσμα με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν και η σεζόν είναι μεγάλη. Πιστεύω πως δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος».