Με το μυαλό, την ψυχή και το… σώμα στο Μπακού και όχι φυσικά στον Πειραιά βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη (20:00) προηγείται ο αγώνας του Europa League κόντρα στην καλά οργανωμένη Καραμπάγκ, όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς. Ο «Δικέφαλος» θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη και όχι για το… μεσοβέζικο «Χ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβιτς εν όψει της Καραμπάγκ:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι: «Ποτέ δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία, αλλά μόνο τη νίκη. Έτσι θα γίνει και αύριο. Θα μπούμε στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την εικόνα της Καραμπάγκ σε σχέση με την Σλόβαν Λίμπερετς μιας και οι Αζέροι ήταν στο τέταρτο γκρουπ και οι Τσέχοι στο τρίτο: «Η ομάδα της Καραμπάγκ μου δείχνει πιο επιθετική από τη Λίμπερετς. Μπορεί να αδικείται από τον έναν βαθμό. Και με την Φιορεντίνα μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή: «Ξέρουμε ότι έχουμε ντέρμπι την Κυριακή, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτές θα αφορούν ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι μετά τα μικροπροβλήματα που προήλθαν από χτυπήματα στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχω στο μυαλό μου την 11άδα, αλλά αυτή θα αποφασιστεί μετά την προπόνηση που θα δούμε την κατάσταση όλων των παικτών».

Ποια ήταν είναι πιο άσχημη για τον κόσμο του ΠΑΟΚ; Από τον Ολυμπιακό ή από την Καραμπάγκ: «Κάθε ήττα για τους οπαδούς μας είναι το ίδιο άσχημη».

Τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης: «Περιμένουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε ένα παιχνίδι που θα μας φέρει το τρίποντο. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα, αλλά ξέρω καλά τις δυνατότητες των παικτών μας. Θα δώσουν το 100% και έτσι θα φτάσουμε και στη νίκη».

Τι πιθανότητες δίνει στην κάθε ομάδα για το αυριανό παιχνίδι: «Το παιχνίδι είναι 50-50».

Για την έδρα της Καραμπάγκ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της: «Έχουμε μάθει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες και κόντρα σε δύσκολες ομάδες. Σίγουρα προτιμάμε να παίζουμε εντός έδρας, αλλά οι παίκτες μου ξέρουν από αυτές τις καταστάσεις και δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες έχουν την συγκέντρωση που θέλουμε, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας για αύριο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο εύστοχος στις τελικές του εκτός έδρας παρά στην Τούμπα: «Μία ομάδα που δημιουργεί τόσες ευκαιρίες, εμένα μου λέει ότι δουλεύει καλά. Είναι καλά οργανωμένη επιθετικά, βάλαμε και γκολ και μέσα στα επόμενα παιχνίδια θα βελτιωθούμε κι άλλο. Τα καλά τελειώματα θα έρθουν και είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν υπάρχει εξήγηση ότι εντός έδρας δεν βάζουμε εύκολα γκολ, αλλά εκτός έδρας πετυχαίνουμε. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι δίπλα τους, ώστε να έρθουν και τα γκολ στα επόμενα παιχνίδια».