Προσφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος κατέθεσε την Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της εταιρείας του Dimera Media.

Η προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ υπερβαίνει τις δύο άλλες που έχουν κατατεθεί αφού ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρόταση με δύο εναλλακτικές:

Α) Χορηγία 4 ετών που προβλέπει 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο και αποκλειστικό δικαίωμα του ΟΠΑΠ για ανανέωση δύο ετών ακόμη με 2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο και 3 για τον τέταρτο. Δηλαδή στο σύνολο 8,775 εκατ. ευρώ.

Β) Χορηγία 4 ετών με κλειστό συμβόλαιο με την πρόταση να φτάνει τα 7,275 εκατ. ευρώ. 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και από 2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Alter Ego ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια: 2 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ για το έκτακτο ΔΣ της Παρασκευής:

«Την Παρασκευή 21/10/2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Λήψη απόφασης περί του αν θα πρέπει να κριθεί ως «παραδεκτή» η από 19/10/2016 πρόταση χορηγίας της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

2/ Με βάση την ως άνω απόφαση, λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση της κεντρικής χορηγίας.