Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα του (προερχόταν από το «τρίποντο» επί της Κέρκυρας), καθώς η ΑΕΛ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο δεύτερο χρονικό ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Σίλβα, αλλά στο 66΄ ο Ντοντό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό μοιρασμένο με τον Λεβαδειακό να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις μπαλιές στην περιοχή.

Αντίθετα στο 45′ είχαμε την πρώτη κλασσική ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Ρέντζα, όταν ο τελευταίος βγήκε μόνος από τα δεξιά απέναντι στον Μοσχονά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σε κόρνερ ενώ στο 32′ κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς η μπάλα πήγε στα χέρια του Μοσχονά.

Στο 55΄ ο Τόνι Σίλβα νίκησε τον Καβουσάκη παραβιάζοντας για πρώτη φορά την εστία του. Ο Σίλβα βγήκε στη πλάτη της άμυνας και μέσα από την μικρή περιοχή της ΑΕΛ, έκανε τη προβολή και πέτυχε το γκολ κάνοντας το Λεβαδειακός-Λάρισα 1-0.

Στο 66΄η Λάρισα απάντησε με τον Ντοντό. Ο Βαρελά που λίγοι πριν είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του Αναστασόπουλου εκτέλεσε φάουλ και ο Ντοντό πρόλαβε τους αμυνομένους και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1 αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο την πίεση που ασκούσε η Λάρισα στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71΄Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80΄ Καράμπουε), Μάντζιος.

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80΄Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88’ Ντέλετιτς) , Αναστασόπουλος, (61΄Βαρέλα) Αβραάμ, Ντοντό.