Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας, για την 5η αγωνιστική. Ο Τόνι Σίλβα στο 20΄ και ο Μάντζιος στο 30΄ σημείωσαν τα γκολ των Βοιωτών, που μέχρι σήμερα μετρούσαν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι «Φαίακες» μείωσαν στο 89΄ με τον Αρναρέλη.

Δύο λάθη των φιλοξενούμενων ήταν αυτά που ουσιαστικά καθόρισαν την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στον Λεβαδειακό από το πρώτο ημίωρο. Στο 20΄ ο Βενέτης γύρισε τη μπάλα προς τον Κουτζαβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας γλίστρησε και ο Τόνι Σίλβα είχε εύκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμιτρόβσκι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μάντζιο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0. Οι «Φαίακες» θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 34΄, όμως η κοντινή κεφαλιά του Τουράμ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 39΄.

Στο β΄ ημίχρονο, αν και θα περίμενε κανείς την Κέρκυρα πιο επιθετική, ήταν ο Λεβαδειακός αυτός που απείλησε με δύο σουτ του Γιακουμάκη (στο 56΄ απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης, στο 62΄ η μπάλα πέρασε άουτ) κι ένα ακόμη του Μιλιάζες στο 66΄ (άουτ).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Γεωργίου στο 67΄, που έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ στο 79΄ ο Τουράμ νίκησε μεν τον Μοσχονά, όμως ο Μεντί πρόλαβε πάνω στη γραμμή να διώξει τη μπάλα. Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός κλείστηκε στα καρέ του και παραλίγο να το πληρώσει.

Στο 89΄ ο Μοσχονάς απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Τουράμ, αλλά στη συνέχεια ο Βενέτης γύρισε στον Αρναρέλη κι αυτός από κοντά μείωσε. Στην εκπνοή της αναμέτρησης το απευθείας φάουλ του Τουράμ απέκρουσε ο Μοσχονάς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και οι Βοιωτοί κράτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο (85΄ Καραμπουέ), Κουλιμπαλί (68΄ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (73΄ Μπελγκαζουανί)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόβσκι (74΄ Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς (60΄ Αρναρέλης), Γκόμες, Ντουάλα, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο (60΄ Κόντος), Τουράμ