Βολές κατά των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου εξαπέλυσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα των «κυανέρυθρων» από τη Βέροια, που αποτέλεσε την πρώτη τους απώλεια στη φετινή Super League.

Με δήλωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ζαμάνης εκτιμά ότι οι Νεοσμυρνιώτες υποτίμησαν τον χθεσινό τους αντίπαλο και προειδοποιεί ότι «… ο κάθε παίκτης οφείλει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πολύ απλά δεν θα έχει θέση σε αυτή».

Η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη έχει ως εξής:

«Το παιχνίδι με τη Βέροια ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες μας είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έκαναν πολλά λάθη. Πιθανώς και λόγω του «αέρα» που τους έδινε το 5-0 των δύο πρώτων αγώνων, να υποτιμήσανε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν και διόρθωσαν αρκετά από τα λάθη τους, όμως πλέον ήταν αργά. Ένα παιχνίδι, όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε προσπαθείς τουλάχιστον να μην το χάσεις.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθείς και να ματώνεις τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα γίνει από δω και πέρα και ο κάθε παίκτης οφείλει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιος είναι αδιάφορος και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πολύ απλά δεν θα έχει θέση σε αυτή.

Η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, αλλά και στο σύνολο του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μπορεί να στεναχωρήθηκε το Σάββατο, όμως σύντομα θα γευθεί και πάλι μεγάλες χαρές από τον Πανιώνιο».