Πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με ιδρώτα για τον Ολυμπιακό.Οι Ερυθρόλευκοι δέχτηκαν το γκολ στο 80′ από τον Γκέγκε, η Αρούκα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Ντομίνγκες… λύτρωσε τον Ολυμπιακό με το γκολ της ισοφάρισης (1-1). Στο 113′ ο Ιντέγιε έκανε το 2-1 και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Ασχημη απόδοση για την πειραϊκή ομάδα, που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του κόσμου, ειδικά μετά το 80′ όταν οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ και απείλησαν τους πρωταθλητές με τον αποκλεισμό. Πάντως αποδοκιμασίες (σ.σ. έστω και πιο περιορισμένες) υπήρξαν και στο τέλος του ματς παρά την πρόκριση.

Την παραμονή της ρεβάνς των play off με τους Πορτογάλους ο Πάουλο Μπέντο είχε ζητήσει πολλά γκολ και καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του, ωστόσο, συνέβη εντελώς το αντίθετο κι αν οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, τότε τα πράγματα θα είχαν πάρει διαφορετική τροπή.

Η ομάδα του Βιντιγκάλ ήταν αυτή που έχασε τις ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του ματς, αυτή που ζήτησε πιο ορθολογικά το γκολ απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ήθελε αλλά δε μπορούσε. Η ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια πολιορκούσε άμυνες μεγάλων ομάδων (Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης) και δημιουργούσε φάσεις κι ευκαιρίες, απόψε έκανε όλη κι όλη μία με τον Ιντέγε σε 90 λεπτά αγώνα!

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (91’ Τσόρι), Φορτούνης (73’ Μάρτινς), Σεμπά, Πάρντο (99’ Μανθάτης), Ιντέγε

Αρούκα (Λίτο Βιντιγκάλ): Μπρακάλι, Μπάστο, Βελάσκες, Αρτούρ (90+3’ Βαλέντε), Ντε Ζεσούς, Γκεγκέ, Αντρέ Σάντος, Ζουμπάλ, Κριβελάρο, Ζεκίνια (77’ Ματέους), Γκονζάλες