Ακρως προκλητικός εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό… έστρεψε όλο το ενδιαφέρον στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ, λέγοντας πως ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν έχει θέση μέσα στο γήπεδο, έπειτα από τη ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των Δανών.

Φυσικά, πρόκειται για ένα ζήτημα που όχι μόνο δεν έχει αποδειχτεί, αλλά και το οποίο έχει διαψεύσει τόσο ο Μπεργκ, όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την πλευρά της Μπρόντμπι ωστόσο να επιμένει.

«Ελπίζω να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου από ό,τι έγινε στο πρώτο ματς. Αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που είμαστε καλοί. Και δεν είμαστε καλοί στο trash talking. Ξέρω τι άκουσα και τι είπα με τον Μάρκους Μπεργκ. Ήταν νικητής στο γήπεδο στο πρώτο ματς, αλλά δεν έχει θέση στο γήπεδο. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι όμως», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τη ρεβάνς: «Θέλουμε να νικήσουμε και μετά θα δούμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πολλά σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ματς ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μέχρι την αποβολή, ακόμη και στη συνέχεια. Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως συνέβη στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα. Αν το κάνουμε, πιστεύω πως έχουμε ελπίδες».

Για το πρόσφατο 7-0 επί της Άαρχους: «Όλα όσα κάναμε στο ματς αυτό έπιαναν, ενώ όσα έκανε ο αντίπαλος όχι. Δεν υπάρχουν πολλά να κρατήσουμε από το πρώτο ματς από πλευράς τακτικής, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από άποψη διάθεσης. Δεν σταματήσαμε στα 3 ή 4 γκολ και δεν πρέπει να σταματήσουμε αύριο αν δεχτούμε ένα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε πως θέλουμε να νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος σκόρερ της Μπρόντμπι, Τέμου Πούκι, είπε: «Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε. Όπως είπε και ο κόουτς, όλα είναι πιθανά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ.

Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, κάνουμε πολλές ευκαιρίες και όταν σκοράρεις παίρνεις και ψυχολογία. Το πιστεύουμε, προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με 7-0 και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».