Σε συμφωνία με τη Σεβίλη για την απόκτηση του Κέβιν Γκαμεϊρό έφτασε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροχιμπλάνκος», μόλις περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και αναμένεται μαζί με τον Φερνάντο Τόρες να αποτελέσουν τις επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη θέση του σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται γύρω στα 35 εκατ. ευρώ, ενώ στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας φαίνεται πως εντάσσεται και ο δανεισμός του Αργεντινού Λουτσιάνο Βιέτο στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία μάλιστα διατηρεί και οψιόν αγοράς του.

Ο Γκαμεϊρό ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Στρασμπούρ αλλά «έχτισε» το όνομά του στη Λοριάν, με την οποία σημείωσε 56 γκολ σε 120 εμφανίσεις την τριετία 2008-2011.

Ακολούθησε η μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Γαλλίας, και το 2013 η Σεβίλη τον απέκτησε αντί 10 εκατ. ευρώ.

Αν και τα πρώτα δύο χρόνια της παραμονής του στην Ανδαλουσία είχε σκληρό ανταγωνισμό με τον Κολομβιανό Κάρλος Μπάκα, ο Γάλλος κατάφερε να καθιερωθεί στο «Σάντσεθ Πιχουάν» και βοήθησε τη Σεβίλη να πετύχει το ανεπανάληπτο «three-peat» στο Europa League, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στη διαδικασία των πέναλτι με την Μπενφίκα, στον τελικό του 2014, αλλά και το γκολ της ισοφάρισης στον τελικό με τη Λίβερπουλ τον περασμένο Μάιο, όπου η ισπανική ομάδα επικράτησε με 3-1.

Συνολικά ο Γκαμεϊρό κατέγραψε 140 αγώνες και 67 γκολ με τη φανέλα της Σεβίλης, επιδόσεις που θα επιχειρήσει πλέον να μιμηθεί στη φιναλίστ του Champions League.