Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα αναμετρηθούν το Σάββατο στον τελικό του φάιναλ-φορ του Κυπέλλου στο πόλο, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Στους ημιτελικούς της Παρασκευής, οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα τον Παναθηναϊκό 14-2, ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε του Εθνικού με 11-7.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο ημιτελικό. Νίκησε 14-2 τον Παναθηναϊκό, που μάλιστα πέτυχε το πρώτο τέρμα δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 3-0, 5-2

Ο Ολυμπιακός είχε 4/8 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι, 4 γκολ από την περιφέρεια, 3 από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα. Ο Παναθηναϊκός είχε 2/10 με παίκτη παραπάνω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 3, Σμιθ 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τεό Λοράντος): Καραμπέτσος, Καπετανάκης, Πανταζόπουλος, Καλογεράκος, Βιτέλας, Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ, Καρούντζος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Τοράκης, Γαβαλάς, Καλομενίδης.

Μετά από δύο χρόνια θα βρεθεί πάλι σε τελικό Κυπέλλου η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 11-7 του Εθνικού στον δεύτερο ημιτελικό.

Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ θα παίξουν για 14η φορά σε τελικό Κυπέλλου και διεκδικούν το 4ο τρόπαιο στην ιστορία τους. Είναι η 7η φορά που θα συναντηθούν στον τελικό της διοργάνωσης ο ΝΟΒ με τον Ολυμπιακό. Στις προηγούμενες έξι (6) συναντήσεις τους ο Ολυμπιακός έχει φύγει νικητής πέντε (5) φορές και ο ΝΟ Βουλιαγμένης μία (1).

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 2-4, 3-3

Ο Εθνικός είχε 4/15 στον παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού. Η Βουλιαγμένη είχε 5/15 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 3 γκολ από την περιφέρεια και 2 από θέση φουνταριστού.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μίτσιτς 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Χονδροκούκης, Φούτρης, Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος 1, Αϊβαλιώτης, Βουνισέας, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Τσαλκάνης, Βουλγαράκης 2, Δελαγραμμάτικας 2, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γουβής, Αφρουδάκης, Ελμισιάν, Βικάλο, Καπότσης 3, Παπαδόγκωνας 1, Κοπελιάδης, Ζερδεβάς, Καλαϊτζής 2, Καλής