Οι αλήθειες που διατύπωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν πολύ πιο πειστικές από την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρά τις παιδικές ασθένειες υπέταξε (85-79) τον Αρη σημειώνοντας το 1-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ, που συνεχίζεται αύριο (18.00) με τη δεύτερη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας. Στο τελευταίο πεντάλεπτο παίξαμε χαζό και πολύ άναρχο μπάσκετ, χωρίς μυαλό. Στο τέλος έρχεται η κούραση, πέφτουν οι σφυγμοί και βγαίνει η συνήθεια» σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος κοίταζε αποσβολωμένος τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να χάνει τη συγκέντρωσή του και να πετάει την μπάλα εκτός παρκέ στον διαιτητή Χρήστο Χριστοδούλου νομίζοντας ότι ο Τζέικ Κοέν είχε και δεύτερη βολή, ενώ απλώς είχε αστοχήσει έπειτα από γκολ-φάουλ 5’14» πριν από τη λήξη της αναμέτρησης!

«Αν παίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο επί τόσους μήνες δεν αλλάζει εύκολα» συμπλήρωσε έπειτα από ερώτηση σχετικά με το τι παρέλαβε διαδεχόμενος τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τι σκοπεύει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό. Την ίδια στιγμή, η απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς δυσκολεύει τη ζωή του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος μνημόνευσε την ευστοχία του Νικ Καλάθη (21 π. με 9/13 σουτ) και τη διαφορετικότητα του Ραντούλιτσα.

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 2, Φώτσης 2, Ραντούλιτσα 10 (8 ρ.), Καλάθης 21 (6/9 δ., 3/4 τρ., 6 ρ., 8 ασ.), Ουίλιαμς 18, Χέινς 3, Παππάς 12, Φελντέιν 9, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 4, Χάντερ.

Αρης: Γουάιτ 10, Γουότερς 12, Κοέν 10, Μούρτος 2, ΜακΝιλ 22 (4/11 δ., 3/4 τρ., 5/7 β., 10 ρ.), Ξανθόπουλος 7, Πελεκάνος 9, Τσούπκοβιτς 7, Ζάρας, Σίμτσακ.