Όνειρο ήταν και πάει για όποιους είχαν βάλει στο μάτι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς μιλώντας στη media day της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να μείνει για πολλά χρόνια στην Πόλη!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το μέλλον του, απάντησε: «Με τη διοίκηση έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες, οι οποίες θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια εδώ στη Φενέρμπαχτσε».

Στην συνέχεια, ο «Ζοτς» μίλησε για τη φετινή σεζόν: «Χάσαμε πολλούς παίκτες στην αρχή της σεζόν. Κάναμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια γιατί έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά.

Νέοι παίκτες που ταιριάζουν περισσότερο στην φιλοσοφία μας και καταλάβαιναν τι έπρεπε να κάνουν. Η προσαρμογή στην πρώτη θέση δεν είναι κάτι εύκολο για αυτούς τους παίκτες, αλλά όλοι τους έχουν τον κατάλληλο χαρακτήρα και ξέρουν τι ομάδα είναι η Φενέρμπαχτσε».

Τέλος, ο έκανε ξεχωριστή αναφορά και στους φιλάθλους της Φενέρ: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η στήριξη των φιλάθλων μας. Κάθε μέρα μας έδιναν τρομερή ενέργεια. Αποτελούν έναν από τους λόγους για του οποίους καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four».