Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμοπας, η υπομονή των οπαδών του «Δικεφάλου» εξαντλήθηκε.

Αφού «γιούχαραν» παίκτες, προπονητή και διοίκηση, στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια και το ποτήρι «ξεχείλισε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων εισήλθε στα αποδυτήρια μετά από σχετική άδεια του τεχνικού της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ και των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τέτοια η ένταση στα αποδυτήρια που οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω.

Ωστόσο, ο Κροάτης κόουτς στη συνέχεια έφυγε εσπευσμένα για τετ-α-τετ με τον μεγαλομέτοχο, Ιβάν Σαββίδη και ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι στη συνέντευξη Τύπου, πήγε ο βοηθός του, Ιβάν Λέκο και όχι ο ίδιος.

Η φήμη της διπλής απόλυσης

Το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησε έντονη φημολογία πως ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματίσει άμεσα τη συνεργασία τόσο με τον Τούντορ, όσο και τον ποδοσφαιρικό διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν.

Ωστόσο, παρά τις φήμες απόλυσης Τούντορ και Άρνεσεν (!), ο μεγαλομέτοχος μάλλον θα δώσει εκ νέου… ψήφο εμπιστοσύνης προς όλους.

Όχι εν θερμώ…

Συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ του «ισχυρού» άνδρα της ΠΑΕ και του προπονητή, ο πρώτος φαίνεται πως αποφάσισε να μην λειτουργήσει εν θερμώ και να δώσει μια ακόμη ευκαιρία για να ανατροπή της κακής αγωνιστικής εικόνας.

Ο Κροάτης κόουτς για μία ακόμα φορά μοιάζει (!) να τη «γλιτώνει», αφού αμέσως μετά το ματς όλα έδειχναν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην «καρέκλα» του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τον νέο τραυματισμό του Μπερμπάτοφ (θλάση), έγινε νέα κουβέντα για αλλαγή του προπονητικού κέντρου από το ιδιόκτητο της Νέας Μηχανιώνας στη Σουρωτή.