Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Μυτιλήνη ανάμεσα στην Καλλονή και στον Πανιώνιο (1-1), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 29΄ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά στο 45΄ ο Αναστασιάδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι νησιώτες μετά το γκολ που δέχτηκαν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο είχαν δύο καλές φάσεις για να πάρουν τη νίκη. Δεν ήταν καλός ο Πανιώνιος και ο βαθμός που απέσπασε, με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία.

Η Καλλονή ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά, οι παίκτες της κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, αλλά δε μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Διούδη. Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ο Δαύκου στο 29΄ έδιωξε δύσκολα στη γωνία του το βολέ του Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή και στο «ριμπάουντ» ο Ανσαριφάρντ με σουτ «έγραψε» το 1-0.

Προσπάθησε να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου απείλησαν με τον Μανούσο, το δυνατό σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά στο 45΄ έφτασαν στην ισοφάριση με την κοντινή προβολή του Αναστασιάδη, μετά την κεφαλιά του Μάρκοβιτς την απόκρουση του Διούδη και τη νέα προσπάθεια του Μίκιτς που σταμάτησε στο δοκάρι.

Με τη σέντρα οι «κυανέρυθροι» έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Ανσαριφάρντ να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Δαύκο χωρίς να τα καταφέρνει (άουτ).

Η Καλλονή ήταν ανώτερη στην επανάληψη και στο 60΄ «άγγιξε» το γκολ, αλλά ο Μανούσος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Φαβάλι, ενώ η πρώτη τελική του Πανιωνίου στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 65΄, μετά το σουτ του Καθάριου και τη δύσκολη απόκρουση του Δαύκου σε κόρνερ. Νέα καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 68΄, με τον Μανούσο να καθυστερεί και να σουτάρει ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Μ.Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Μανούσος – Οικονόμου, Μπαργκάν, Τασουλής, Κόρμπος

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Δαύκου, Μίκιτς, Βαλιός (37΄ Γεωργίου), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85΄ Σπυρόπουλος), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74΄ Κάρλσον).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83΄ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72΄ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63΄ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.