Η ανοδική πορεία του Παναιτωλικού συνεχίζεται, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει σπουδαίο «τρίποντο» επί του Λεβαδειακού με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουνιός, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα των γηπεδούχων πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, στο 61΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από ένα κακό πρώτο 15λεπτο, στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και τα πολλά λάθη των δύο ομάδων κυρίως στον άξονα, οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν την πρωτοβουλία και στο 17΄ απείλησαν για πρώτη φορά με την κεφαλιά του Ουάρντα, μετά τη σέντρα του Μύγα, να περνάει λίγο άουτ.

Η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 21΄, όταν ο Βερέμκο βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Κάπελ, ενώ δύο λεπτά μετά και πάλι ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού ήταν στη σωστή θέση μετά το φάουλ του Μάρκος Πάουλο.

Το ημίχρονο έκλεισε με άλλη μία σπουδαία φάση για την ομάδα του Ματζουράκη, πάλι με τον Μάρκος Πάουλο να πιάνει το δυνατό σουτ και να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. Σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου οι Βοιωτοί είχαν δύο σουτ του Ατζαγκούν, το ένα μπλόκαρε ο Κυριακίδης και το άλλο έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με κακό ποδόσφαιρο και συνεχόμενα λάθη από τις δύο ομάδες. Στο 61΄, όμως, ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα μετά την κάθετη μπαλιά του Παπάζογλου στον Μουνιός και τον Αργεντινό να σκοράρει με πλασέ στο ντεμπούτο του με την φανέλα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μάντζιου μη έχοντας άλλες επιλογές μετά το γκολ που δέχτηκε βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να αφήνει αρκετά κενά στα μετόπισθεν.

Ετσι στο 78΄ ο Βερέμκο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Φερέιρα, ενώ το ματς τελείωσε οριστικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουνιός να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίζει δικαιολογημένα ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στους Αγρινιώτες.

Δαιτητής: Μ.Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Κέβιν, Ουάρντα – Μερεμπασβίλι, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ.Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46΄ Μουνιός), Ουάρντα (90΄ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72΄ Φερέιρα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α.Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74΄ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82΄ Ντομοβίτσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.