Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι Ατρομήτου-Βέροιας στην 22η αγωνιστική της Super League. Αφού απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» απέναντι στη Βέροια, αφού αν και δημιούργησαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Μόλις στο 26′ έγινε η πρώτη τελική προσπάθεια με μακρινό σουτ του Λαζαρίδη, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας. Στο 29′ ακολούθησε μακρινό σουτ από τον Μαλόν, επίσης άουτ.

Στο 33′ απείλησε εκ νέου ο Λαζαρίδης για τον Ατρόμητο. Έκανε την προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες, αλλά η μπάλα πέρασε αουτ. Μια κεφαλιά του Κοντοέ στο 37′ και ένα χτύπημα φάουλ του Ουμπίντες στο 43′ δεν ανησύχησαν τον Λόπεθ.

Στο 52′ χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όμως όταν ο Στόιτσεφ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπίτολο, ο Αργεντινός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Βέροιας, Λόπεθ στο 67΄ (θλάση) είχε ως αποτέλεσμα την είσοδο του Καντιμοίρη στη θέση του. Από το 70′ και μετά ο Ατρόμητος περιόρισε αισθητά τη Βέροια και είχε μια σειρά πολύ καλών ευκαιριών.

Συγκεκριμένα, στο 76′ ήταν πάλι ο Στόιτσεφ που απείλησε με σουτ, με τον Καντιμοίρη να διώχνει σε κόρνερ. Νέα σπουδαία φάση στο 78′, όταν ο Στόιτσεφ γύρισε στον Μπρίτο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Στο 82′ ο ο Στόιτσεφ και πάλι πέρασε στον Σουμπίνιο, αυτός έκανε το σουτ, με τον Μπράβο να βρίσκει την μπάλα και να της αλλάζει πορεία στέλνοντάς την κόρνερ.

Ο Σέρβος Στόιτσεφ, που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Ατρόμητου, επιχείρησε μακρινό σουτ στο 88′, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Τελευταία φάση στο παιχνίδι το χτύπημα φάουλ από τον Σουμπίνιο στο 94′, που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεθ (67′ Καντιμοίρης), Σιόντης, Μαραγκός, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι.