Σε μια μικρή επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα, Τρίτη, ο Λιονέλ Μέσι για να λύσει ένα πρόβλημα που έχει με τα νεφρά του. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζήτησε και πήρε δύο μέρες άδεια για να λύσει προσωπικά του θέματα. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου εισήχθη το πρωί σε κλινική της Βαρκελόνης για να λύσει ένα θέμα που έχει με τα νεφρά του.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι θα υποβληθεί σε λιθοτριψία μέσω λέιζερ, ώστε να «ξεφορτωθεί» μικρή πέτρα που έχει στα νεφρά του, πρόβλημα που του εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο κατά τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αργεντινός δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και όπως εκτιμά το ιατρικό επιτελείο της «Μπάρτσα» θα επιστρέψει σπίτι του το βράδυ και θα είναι παρών στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον αυριανό επαναληπτικό κυπέλλου με τη Βαλένθια, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα (7-0) επιτρέπει στον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε, να δώσει ρεπό σχεδόν σε όλα τα μεγάλα αστέρια της βασικής ομάδας.