Μεγάλες στιγμές ζει ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά από 21 αγωνιστικές.

Τα γκολ σημείωσαν ο Ανσαριφάρντ στο 64΄ και ο Καραμάνος στο 70΄. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 52΄ λόγω αποβολής του Ρουσκουγέδα.

Ηταν ένα ματς που κρίθηκε αποκλειστικά από την αυστηρή αποβολή του Αργεντινού άσου. Ο Ρουσκουγέδα είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στο κέντρο του γηπέδου στο 16΄ και στη συνέχεια στο 52΄ για ένα φάουλ στα όρια της κάρτας.

Δικαίως ο Μαντζουράκης ωρυόταν από τον πάγκο, αφού αποδείχθηκε ότι η διατάραξη των αριθμητικων ισορροπιών έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Νωρίτερα, στο α΄ ημίχρονο, ο Μαρκόφσκι είχε χάσει απίστευτη ευκαιρία προ κενής εστίας στο 15΄, ενώ στο 37΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε εξαιρετικά το πλασέ του Μπακασέτα.

Στο 64΄ το σκορ άνοιξε με πλασέ στην απέναντι γωνία ο Ανσαριφάρντ και έλυσε το γόρδιο δεσμό, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 70΄ ο Τασουλής σέντραρε από αριστερά και ο Καραμάνος με κεφαλιά-δυναμίτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και καθάρισε το «τρίποντο».

Ετσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνεχίζει να εκπλήσσει και πλέον στοχεύει ξεκάθαρα στην πεντάδα, ενώ διεκδικεί και πρόκριση στους ημιτελικούς κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, η αττική… τραγωδία συνεχίζεται για τον Παναιτωλικό καθώς σε 32 επισκέψεις της σε Αθήνα και Πειραιά η ομάδα του Αγρινίου έχει 26 ήττες και 5 ισοπαλίες!

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Καραμάνος – Ρουσκουγέδα, Καπέλ

Κόκκινη: Ρουσκουγέδα (52΄-δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Τασουλής, Τζανδάρης, Σιώπης, Μασούρας (80΄ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60΄ Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (85΄ Καθάριος), Καραμάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Κλέσιο (66΄ Κουτρομάνος), Ρουσκουγέδα, Ουαρντά, Κάπελ (81΄ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76΄ Βασιλείου).