Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (4-0) πέτυχε ο Ηρακλής στην 2η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ηρακλής ήταν στο πρώτο ημίχρονο καταιγιστικός, καθώς έκλεισε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο μισό γήπεδο και σφυροκοπούσε την εστία του Τσάμη.

Το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 24’ όταν ο Κυριακίδης έκανε τη σέντρα ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έκανε άσχημη έξοδο και ο Καρασαλίδης με το στήθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και ως τη λήξη οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Ηρακλής ήταν αυτός που έλεγχε τον ρυθμό και δημιουργούσε ευκαιρίες. Μάλιστα δεν άργησε να πετύχει και το δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει τη νίκη. Στο 58’ ο Χαντί με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ηρακλής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Με δύο γκολ του Περόνε στο 85’ και στο 86’ ο «γηραιός» πέτυχε τη νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης που ήταν και η πρώτη του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου (68’ Ιντζόγλου), Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας (73’ Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης):Τσάμης, Μαυρίας, Τζάνης, Μοσχάκης, Γκόλιας (70’ λ.τρ. Στάμος), Σάββας, Τσίτας, Ακασσού, Σκαθαρούδης, Ρούσσης, Κόντος (78’ λ.τρ. Μπιντέλης).