Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης. Οι πρωταθλητές χωρίς τον κόσμο τους έδειξαν να έχουν πρόβλημα για τα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά ο Φορτούνης ανέλαβε δράση καθώς σκόραρε δύο φορές και καθάρισε για τους πρωταθλητές με το γκολ που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη να έρχεται με πέναλτι. Στο 72ο λεπτό – κι ενώ λίγο νωρίτερα ο Ντουρμάζ είχε δοκάρι- ο Μιλιβόγεβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Κουρμπέλη.

Ο Κώστας Φορτούνης ευστόχησε για το 1-0 και όλα έγιναν πιο έυκολα για τους γηπεδούχους. Ο σκόρερ λίγο μετά έστειλε ξανά την μπάλα στην εστία του Μπαντή για το 2-0 για να έρθει ο Ιντέγιε στο 86ο λεπτό να πετύχει το τρίτο γκολ των πρωταθλητών!

Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε είναι να μείωσει σε 3-1 στο φινάλε με πέναλτι του Γιάννου που νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Ρομπέρτο. Έτσι η ομάδα του Σίλβα έφτασε τις 11 σερί νίκες ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι και περιμένει να δει και την απόφαση για το ντέρμπι τη Λεωφόρου που δεν ξεκίνησε ποτέ.