Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, καθώς έφερε 0-0 στην Τούμπα με τον μαχητικό Παναιτωλικό σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Με αμυντικούς προσανατολισμούς μπήκε στον αγώνα ο Παναιτωλικός και οχυρωμένος εξ αρχής στην περιοχή του, δεν άφηνε πολλά περιθώρια δράσης στους γηπεδούχος, εκμεταλλευόμενος μάλιστα και την ατολμία αυτών. Ο ΠΑΟΚ με δυο φορ περιοχής, τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, αλλά σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης δεν ήταν ικανός να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

Ο αργός ρυθμός του παιχνιδιού, που επιβλήθηκε από τους Αγρινιώτες τους διευκόλυνε και ο ΠΑΟΚ που προσπαθούσε από τα πλάγια χωρίς ολοκληρωμένες ενέργειες να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού.

Οι φλοξενούμενοι όμως δεν περιορίστηκαν στο αμυντικό παιχνίδι και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πλήξουν το τέρμα του Γλύκου. Σε μια φάση μάλιστα στο 28′ ο Γκολάσα ανακόπτει σωτήρια τον Κάπελ πριν αυτός μπει στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Στο 38΄ ο Γλύκος έσωσε την εστία του σε ένα μακρινό σουτ του Μύγα από 60 μέτρα.Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει στο γκολ για πρώτη φορά ουσιαστικά στον αγώνα στο 58′ όταν από καλή συνεργασία Μακ-Πέλκα, το σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε.

Ο ΠΑΟΚ διατηρώντας αγωνιστική και τεχνική υπεροχή πλησίαζε ολοένα και απειλητικότερα στην εστία του Κυριακίδη χωρίς όμως να φτάνει στο γκολ. Στο 78′ με τον Πέλκα και στο επόμενο λεπτό ο Μπερμπάτοφ από άριστη θέση σουτάρει άστοχα χάνοντας μια κορυφαία ευκαιρία.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάουλο βρέθηκε μπροστά στην ευκαιρία του αγώνα για να «κλέψει» και τη νίκη ο Παναιτωλικός, αλλά κλείστηκε μπροστά από τον Γλύκο και ο Μαλεζάς πήρε την ευκαιρία να αποκρούσει σώζοντας την ομάδα του από μια μεγαλύτερη και πιο οδυνηρή έκπληξη.

Με το «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και τον Παναιτωλικό να φεύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του ΠΑΟΚ ο οποίος μένει για 4ο συνεχές παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς νίκη.

Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα αγωνιστική απογοήτευσε και οι παίκτες του παρασύρθηκαν σε σειρά λαθών, σε άτολμες επιθέσεις και σε στείρα επιθετικότητα.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός «διαβασμένος» πήρε αυτό που ζητούσε και δίκαια μάλιστα αφού η σωστή αμυντική τακτική του, τού εξασφάλισε την αμυντική θωράκιση και το μηδενικό παθητικό.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Μαλεζάς, Γκολάσα (85′ Ζάιρο), Κάτσε, Κίτσιου (71′ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (55′ Πέλκας), Μακ, Μπερμπάτοφ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μαρτίνεθ, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες (79′ Κουτρομάνος), Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος (32′ λ.τρ. Ρουσκουσέδα, 90’+ Κόρσιενς), Μάκος, Ουάρντα, Μαρκόφσκι