Σχετικά αισιόδοξα είναι τα τελευταία μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο της Νεβάδα, αφότου βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ.

Όπως αναφέρουν διάφορα αμερικανικά ΜΜΕ, ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ έχει βγει από τη μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα, το τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!» (το οποίο είχε μεταδώσει «ζωντανά» το γάμο του με την Κλόι Καρντάσιαν) ανέφερε ότι ο 35χρονος Όντομ άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια του και αναγνώρισε την εν διαστάσει σύζυγό του, που βρισκόταν στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com, οι τελευταίες καρδιολογικές εξετάσεις του Όντομ έδειξαν ότι η καρδιακή του λειτουργία παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Οι εκπρόσωποι του παλαίμαχου φόργουορντ, πάντως, δεν έχουν δώσει ως τώρα κάποια επίσημη ενημέρωση, ενώ τα δύο παιδιά του (από προηγούμενη σχέση του) εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους συμπαραστέκονται στον πατέρα τους και ζητώντας σεβασμό στην προσωπική τους ζωή.