Το γεγονός ότι ο σύλλογος συνεχίζει να στηρίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, ανακοίνωσε η Τσέλσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Μετά τη νέα ήττα (4η φετινή), αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησής του και πως η ομάδα θα χρειαστεί να τον απολύσει για να φύγει.

«Ο σύλλογος θέλει να κάνει ξεκάθαρο το ότι ο Ζοζέ συνεχίζει να έχει πλήρη στήριξη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των «μπλε» και συνεχίζει: «Όπως είπε και ο ίδιος, τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα δεν είναι τα επιθυμητά και η απόδοση της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε πως έχουμε τον σωστό προπονητή, προκειμένου να «γυρίσει» τη σεζόν, ενώ έχει και τους κατάλληλους παίκτες για να το καταφέρει».

Η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα και η ομάδα βρίσκεται μόλις 5 θέσεις πάνω από τους ουραγούς του πρωταθλήματος (Νιούκαστλ και Σάντερλαντ). Με μόλις οκτώ βαθμούς βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.