Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ και δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά ισοφάρισε ο Ηρακλής κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τελικό 2-2 στα Ιωάννινα, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στην αρχή του αγώνα, δημιούργησε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Περνίς και στο 32′ έφτασε στο γκολ, όταν σε βολέ του Βελλίδη, ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά και ο επερχόμενος Ίλιτς με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Όμως η ισοφάριση ήρθε σχεδόν αμέσως. Στο 35′ ο Τσιλιανίδης γύρισε από δεξιά και ο Βέλλιος με πλασέ έκανε το 1-1.

Ο «γηραιός» απείλησε να προηγηθεί στο 59′, όταν ο Πασσάς με σουτ τράνταξε το δοκάρι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν προήθηκαν και στο 62′ ο Κοζορώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1. Ωστόσο, η… ιστορία του α’ ημιχρόνου επαναλήφθηκε και τρία λεπτά αργότερα (65′) ο Ηρακλής ισοφάρισε για δεύτερη φορά με με ξερό σουτ του Κυριακίδη στη δεξιά γωνία. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και το 2-2 παρέμεινε ως το τέλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (80′ Καρανίκας), Μανιάς (84′ Φερφελής), Μιχαήλ, Ακόστα (66′ Λιλά), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβες, Μπέριος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μακρής, Λάζαρ (87′ Ιντζόγλου), Πασάς, Τσιλιανίδης (69′ Χαντί), Βέλλιος (74′ Λούκινας), Κυριακίδης.