Η Αρσεναλ, που πριν από μερικά 24ωρα ηττήθηκε 3-2 στο «Εμιρεϊτς» από τον Ολυμπιακό, νίκησε εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο, για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση των «κανονιέρηδων» που καθάρισαν το ματς μέσα στο πρώτο 20λεπτο και «γκρέμισαν» τη Γιουνάιτεντ από την κορυφή, στην οποία είχε ανέβει την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλέξις Σάντσες που πέτυχε δύο γκολ (6′ και 19′) , ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Οζίλ (8′).

Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το ντέρμπι του Merseysideστο Γκούτισον Παρκ, ανάμεσα στην Εβερτον και Λίβερπουλ.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ξέφυγε κάποιες φορές, χωρίς όμως ο διαιτητής Μάρτιν Ατκινσον να κάνει χρήση της κόκκινης κάρτας. Στο α’ μέρος, ο αγώνας είχε ρυθμό αλλά και φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν και τα δύο γκολ.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 41′ με κεφαλιά του Ινγκς και η Εβερτον ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λουκάκου. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο ομάδες έδειξαν πως το βασικλό που τους ενδιέφερε ήταν να μη χάσουν.

Στο άλλο ματς της Κυριακής:Σουόνσι-Τότεναμ 2-2(Αγιού 16′, Κέιν 31′ αυτογκόλ – Ερικσεν, 27′ και 65′)

Βαθμολογία (8 αγώνες): Μάντσεστερ Σίτι 18,Άρσεναλ 16,Μάντσεστερ Γ. 16,Κρίσταλ Πάλας 15,Λέστερ 15.