Με τρόπο εντυπωσιακό ο Πανιώνιος συνέτριψε 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε «καθαρίσει» το ματς στα πρώτα 24 λεπτά σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ για τον Παναιτωλικό είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 5-1! Είχε προηγηθεί το περασμένο Σάββατο η συντριβή στη Μυτιλήνη από την Καλλονή.

Ο αιφνιασμός του Πανιωνίου λοιπόν: «Δράστες» ο Βιγιάλμπα στο 7′ με ατομική προσπάθεια, ο Μπουμάλ στο 10′ με πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Βιγιάλμπα, ο Μπακασέτας στο 15′ με σουτ μετά από μπαλιά του Μπουμάλ και πάλι ο Μπουμάλ στο 24′ με πέναλτι σε χέρι του Κάπελ.

Κι αφού στη συνέχεια ο Πανιώνιος έχασε κι άλλες ευκαιρίες, στο 65΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Παπάζογλου από τον Βιγιάλμπα και ο Βιγιαφάνες που το εκτέλεσε εύστοχα μείωσε σε 1-4.

Όμως στο 83′ ο Ανσαριφάρντ από κοντά έκανε το 1-5 και το ματς πήρε τέλος, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο (46′ Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι (76′ Μάρκο Πάουλο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου (22′ Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης) Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (76′ Τασούλης), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85′ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (76′ Ανσαριφάρντ), Βλάχος, Ρισβάνης.