Από τις 16 Αυγούστου είχε να σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Κουν Αγουέρο, που έδειχνε να δυσκολεύεται και στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ. Το ματς πλησίαζε στο ημίχρονο κι οι «ανθρακωρύχοι» ήταν μπροστά στο σκορ, κυνηγώντας μια μεγάλη έκπληξη.

Και ξαφνικά το «ηφαίστειο» ξύπνησε! Ο Αργεντινός πέτυχε πέντε γκολ μέσα σε 20 λεπτά, μετατρέποντας ένα επικίνδυνο ματς στον θρίαμβο με τελικό σκορ 6-1! Οσο για τη Σίτι, επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τον απέσυρε μόλις στο 65΄, προφανώς για να τον ξεκουράσει, όμως έτσι του στέρησε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που πετυχαίνει περισσότερα από πέντε γκολ σε ένα ματς. Τώρα, μοιράζεται αυτό το επίτευγμα με τον σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τους Αντι Κόουλ, Αλαν Σίρερ, Τζερμέν Ντεφόε.

Νέο σοκ για την Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, προηγήθηκε με τον Γουίλιαν στο 10′, αλλά τελικά ηττήθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Σαουθάμπτον με 3-1! Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με γκολ των Ντέηβις (44′), Μανέ (60′ ) και Γκρατσιάνο Πελέ (73′).

Αλλα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ 2-0

(68΄ Μπολάσιε, 89΄ Καμπάιγ)

Αστον Βίλα-Στόουκ Σίτι 0-1

(55΄ Αρναούτοβιτς)

Μπόρνμουθ-Γουότφορντ 1-1

(28΄ Μάρεϊ – 45΄ Ιγκάλο)

Νόριτς-Λέστερ 1-2

(68΄ Μποκανί – 28΄πεν. Βάρντι, 47΄ Σλουπ)

Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ 2-2

(10΄ Φλέτσερ, 22΄ Λενς – 45+1΄ Τζένκινσον, 60΄ Παγέ)