Ο απόλυτος σταρ του εφετινού πρωταθλήματος, ακούει στο όνομα, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Ο Βούλγαρος διεθνής επιθετικός που στο παρελθόν έχει σηκώσει στις πλάτες του «βαριές» φανέλες όπως των Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μονακό, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μπερμπάτοφ φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο «10» και οι περίπου 8.000 οπαδοί του «Δικκεφάλου» που βρέθηκαν στην Τούμπα τον αποθέωσαν.

Φτάνοντας στο γήπεδο, ο Βούλγαρος φόρεσε την επίσημη ασπρόμαυρη στολή στα αποδυτήρια και μετά από λίγα λεπτά βγήκε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη στη σέντρα.

Ο έμπειρος επιθετικός πέταξε μπάλες στον κόσμο, τράβηξε βίντεο και shelfies. Καπνογόνα, συνθήματα και το απόλυτο ντελίριο ήταν γεγονός με τον κόσμο να τα έχει κυριολεκτικά… χαμένα, ενώ και ο ίδιος έδειχνε να «ζει» τη στιγμή.

Ο Αγγελίδης καλωσόρισε τον Μπερμπάτοφ, λέγοντάς του πως αυτό πλέον είναι το σπίτι του.

Από την πλευρά του, ο Βούλγαρος σταρ, πήρε το μικρόφωνο και τόνσιε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, είναι πραγματικά απίστευτο. Μπορώ να πω πως δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Ήθελα να σας πως, ότι ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι και εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια».

Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο δυνατό είναι αυτό το μέρος και φέτος να γιορτάζουμε όλοι μαζί για τα 90 χρόνια ιστορίας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».