Ποντάροντας καθαρά στην ποδοσφαιρική αξία του παίκτη και όχι τόσο στον χαρακτήρα του, ο Μάρκο Σίλβα πήρε την απόφαση να συμπεριλάβει τον Παϊτίμ Κασάμι στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζοντας να τον δει να λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι.

Ο πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά πόσο έξτρα κίνητρο έχουν στους παίκτες οι κόντρες με μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κάπως έτσι έδωσε συγχωροχάρτι στον ελβετό άσο ενόψει της νέας σεζόν.

Μιλώντας όμως ξεχωριστά με κάθε παίκτη που έκοψε ή συμπεριέλαβε στη λίστα της Ευρώπης, ο Μάρκο Σίλβα είχε τετ α τετ και με τον Κασάμι. Εκεί του ξεκαθάρισε μεν ότι τον στηρίζει, αφετέρου όμως του εξήγησε με τον δικό του τρόπο ότι δεν θα ανεχτεί άλλα καμώματα όπως φέτος το καλοκαίρι σχεδόν σε όλη την προετοιμασία, όπου ο Ελβετός ήταν ξένο σώμα, πολλές φορές αδιάφορος (γι’ αυτό άλλωστε αποκλείστηκε από την αποστολή τόσο κόντρα στον Λεβαδειακό όσο και τον Πανιώνιο) και ασχολιόταν περισσότερο με τον μάνατζέρ του που του έψαχνε ομάδα. Ο Κασάμι, που δεν βρήκε όμως άλλη στέγη, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι αν παίξει καλά για παράδειγμα με την Μπάγερν, θα εκτοξεύσει τις μετοχές του, συνεπώς το κίνητρο είναι τεράστιο.

ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. Από την άλλη πλευρά μπορεί να δώσει περισσότερη αγωνιστική ώθηση στην ομάδα στα χαφ, όπου ο Ολυμπιακός υστερούσε σαφώς περισσότερο από ό,τι στα πλάγια για παράδειγμα.

Γι’ αυτό άλλωστε πλήρωσαν το μάρμαρο και ο Φουστέρ με τον Ντουρμάζ, με τον τελευταίο να ξεκινάει βασικός και ορεξάτος τόσο με τον Λεβαδειακό όσο και με τον Πανιώνιο αλλά να κόβεται στη συνέχεια. Καθώς ο Πορτογάλος θεωρεί (και μάλλον έχει δίκιο) ότι και οι δύο παίκτες δεν χωράνε ούτε στα πλάγια αλλά ούτε και σαν… τρέιλερ πίσω από τους κλασικούς σέντερ φορ.

Ιδιαίτερα ζεστός ήταν o Σίλβα και με τους Ελληνες, τον Κολοβό, τον Γιαννιώτα και τον Τζανδάρη, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι άσχετα με το γεγονός ότι βρίσκονται εκτός λίστας των ευρωπαϊκών αγώνων, όχι μόνο τους υπολογίζει αλλά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους μέσα στη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις και μάλιστα σύντομα μπορεί να δοθεί μια τέτοια στους αγώνες Κυπέλλου.

n Εξαντλούνται σιγά σιγά τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και ήδη τα πιο οικονομικά (έως 280 ευρώ) σε 17 θύρες έχουν εξαφανιστεί από τους φίλους των νταμπλούχων. Απομένουν πλέον κάποια διαρκείας στις θύρες 12 και 16 (390 ευρώ), στις 14 και 15 (490 ευρώ) και στη θύρα 33 (800 ευρώ) καθώς βέβαια και στις θύρες VIP & VVIP (1.400 & 2.500 ευρώ).

ΕΡΝΑΝΙ

«Βασιστείτε πάνω μου»

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να βασιστεί πάνω μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Κάτοικος Πειραιά είναι από χθες ο Ερνάνι, που έφτασε στη χώρα μας αρκετά δασκαλεμένος, θέλοντας να φτιάξει με τις δηλώσεις του τον κόσμο των Ερυθρολεύκων.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου μαζί της» πρόσθεσε ο νεαρός Πορτογάλος φορώντας ήδη τη φανέλα των Ερυθρολεύκων στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Σήμερα φτάνει και ο νιγηριανός επιθετικός Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος μάλιστα δείχνοντας την ανυπομονησία του ανέβασε στο Διαδίκτυο φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο.