Ο Αστέρας Τρίπολης έχανε τις ευκαιρίες, αλλά ο Παναιτωλικός έβαζε τα γκολ. Ετσι, η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-0 και έφυγε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς.

Τα γκολ του Παναιτωλικού πέτυχαν ο Ουάρντα με εξαιρετική κεφαλιά στο 34′ ο Βιγιαφάνες στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο το α’ ημίχρονο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 6′ με τον Φούντα, στο 17′ με τον Μάσα και στο 28′ με τον Σανκαρέ. Τις άφησαν ανεκμετάλλευτες και το «πλήρωσαν», καθώς οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκαν σε θέση βολής κατάφερναν να σκοράρουν. Ήταν στο 34′, ο Μάκος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ουάρντα με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο Αστέρας συνέχισε και στο β’ ημίχρονο να χάνει ευκαιρίες, όπως το ανάποδο «ψαλίδι» του Φούντα στο 49′ ή οι κεφαλιές από εξαιρετική θέση του του Χαμντανί στο 62′ και του Γιάννου στο 64′. Τα λεπτά κύλησαν, το γκολ δεν ήρθε για την αρκαδική ομάδα και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Βιγιαφάνες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό (64′ Μουκάμ), Γιαννούλης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (82′ Δημούτσος), Φούντας, Γιάννου, Λανθαρότε, Μάσα (74′ Σκουρτάι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Μπεχαράνο (85′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάολο Κόστα, Ουάρντα (67′ Βιγιαφάνες), Κάπελ (80′ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.