Ο Ολυμπιακός έχοντας την τύχη με το μέρος του επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο ουδέτερο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι, χωρίς ρυθμό και σωστή ανάπτυξη, ταλαιπωρήθηκαν από έναν μαχητικό Λεβαδειακό, ο οποίος δέχτηκε τα δύο γκολ στο τέλος, σε σημείο που οι παίκτες του μπορεί να είχαν πιστέψει πως θα έφευγαν με το βαθμό.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός άρχισε να γίνεται απειλητικός και να πιέζει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο 81′ σε εξαιρετικό σουτ του Ντοσεβί, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, κάτι που έγινε και στο 85′ όταν ο Τσόρι Ντομίνγκες επιχείρησε σέντρα από τα αριστερά.

Στο 89′ ο Μιλιβόγιεβιτς και ενώ ήταν εκτός περιοχής έβαλε κόντρα στην προσπάθεια παίκτη του Λεβαδειακού να διώξει τη μπάλα,η οποία πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φορτούνης σούταρε η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ουόν, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Τσιντώτα.

Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος (Ηλείας), έδειξε κίτρινη κάρτα στουςΣτάθη,Μάντζιο, Μιλιάζες, Ρομέου – Ντα Κόστα.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Στάθης, Νικολάου, Ρομέου, Γιακουμάκης (88′ Ναβάρο), Μαχαίρας (46′ Μουλόπουλος), Μίνγκας (67′ Μάρκοβιτς), Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Σίλβα) : Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (57′ Σεμπά), Φορτούνης, Πάρντο (57′ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ (71′ Ντοσεβί), Χάρα.

Ένταση στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα

Ένταση υπήρξε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα οπαδοί του Ολυμπιακού κατα την είσοδό τους στο γήπεδο ήρθαν σε σύγκρουση με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς έκαναν χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο.