Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα, το σοκ για Τσέλσι και Λίβερπουλ ήταν μεγάλο, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα τους από Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Στο Ετιχαντ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-0 τη Γουότφορντ με γκολ των Στέρλινγκ (47′) και Φερναντίνιο (56′). Στο Σταμφορντ Μπριτζ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος συμπλήρωσε εκατό ματς στον πάγκο της. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σακό (65′), η Τσέλσι ισοφάρισε με τον Φαλκάο (79′) και τελικά η έκπληξη ολοκληρώθηκε με το γκολ του Γουόρντ δύο λεπτά αργότερα.

Δράμα και στο Ανφιλντ, καθώς η Γουεστ Χαμ ταπείνωσε τη Λίβερπουλ επικρατώντας με 3-0! Τα γκολ πέτυχαν οι Λαντσίνι (3′), Νόμπλ (29′) και Ντιαφρά Σακό (90′). Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Κουτίνιο (53′) και Νομπλ (79′). Το εκπληκτικό για τη Γουέστ Χαμ είναι πως έχει νικήσει εκτός Αρσεναλ και Λίβερπουλ, ενώ έχει ηττηθεί στην έδρα της από Λέστερ και Μπόρνμουθ.

Η Αρσεναλ νίκησε εκτός έδρας τη Νιούκαστλ 1-0 με αυτογκόλ που σημείωσε ο Κολοτσίνι στο 52′. Η Νιούκαστλ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 16′ λόγω αποβολής του Μίτροβιτς.

Αλλα αποτελέσματα στην 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:Μπόρνμουθ-Λέστερ 1-1, Αστον Βίλα-Σάντερλαντ 2-2, Στόουκ-Γουεστ Μπρομ 0-1, Τότεναμ-Εβερτον 0-0.