Ο Ζοζέ Μουρίνιο «ξέφυγε», και αυτή τη φορά το χτύπημα ήταν κάτω από τη μέση. Ο πορτογάλος τεχνικός θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Μονσερά Σεαρά, συζύγου του Ράφα Μπενίτεθ, και ουσιαστικά έβγαλε την κακία του για τον προπονητή της Ρεάλ.

Η Μονσερά Σεαρά είναι δικηγόρος από τη Γαλικία, η οποία ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα για σχολιασμό. Μέχρι που μίλησε σε μία τοπική εφημερίδα. «Διορθώνουμε τα λάθη που κάνει στις ομάδες του ο Μουρίνιο» είπε η Σεαρά και ο Πορτογάλος –που τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω –απάντησε με άκομψο τρόπο για το ζεύγος Μπενίτεθ.

«Είναι λίγο μπερδεμένη και δεν το λέω για αστείο. Στην Τσέλσι αντικατέστησε τον Ντι Ματέο και στη Ρεάλ τον Αντσελότι. Η μοναδική ομάδα όπου πήγε αμέσως μετά από εμένα ήταν η Ιντερ, την οποία σε έξι μήνες την κατέστρεψε» είπε ο Μουρίνιο και έριξε το χτύπημα κάτω από τη μέση: «Θα της έλεγα λοιπόν να ασχοληθεί περισσότερο με τη δίαιτα του συζύγου της και όχι να μιλάει για εμένα».

Ο Ράφα Μπενίτεθ αρνήθηκε να απαντήσει. «Είμαι προπονητής της Ρεάλ, αγαπώ το ποδόσφαιρο και μ’ αρέσει να μιλάω μόνο για αυτό» είπε.

Η καλή είδηση για τον ισπανό προπονητή είναι η παραμονή του Σέρχιο Ράμος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μάρκα», ο 29χρονος αμυντικός συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Σπορτ», ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Το ερώτημα είναι αν η Μπαρτσελόνα θα δεχθεί να συζητήσει κάτι τέτοιο, καθώς ήδη έχει την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Πέδρο.