Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 1-0 της Χάποελ Ιερουσαλήμ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Πολωνία, όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της η Ένωση.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήλεγξε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, καθώς η πίεση από ψηλά εμπόδισε την αντίπαλη ομάδα να κυκλοφορήσει την μπάλα και να αναπτυχθεί.

Στο 23΄ και ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου ο Κρισάντους έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά ο Σάιτχοφ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 26΄ ο Λαμπρόπουλος έδιωξε επί της γραμμής το σουτ του Σαγκάγκ και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν στο 68ο λεπτό ο Γροντής «έστρωσε» την μπάλα στον επερχόμενο Γκάλο κι εκείνος με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 1-0, ανοίγοντας παράλληλα «λογαριασμό» στη νέα ομάδα του και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, αφού έκτοτε ο αγώνας δεν είχε άλλες συγκινήσεις.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης (57΄ Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Γκάλο), Λαμπρόπουλος (57΄ Άρθο), Τζανετόπουλος (57΄ Κολοβέτσιος), Πεταυράκης (57΄ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (57΄ Σιμόες), Γιόχανσον (46΄ Κορδέρο), Γροντής (79΄ Φαγέ), Ζόριτς (46΄ Αραβίδης), Μπαρμπόσα (46΄ Πλατέλλας), Κρισάντους (46΄ Τζεμπούρ)