Υπομονή για έξι εβδομάδες πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για να δούνε το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Μίκαελ Εσιέν, ν’ αγωνίζεται με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Γκανέζος σταρ, «ηχηρή» μεταγραφή του καλοκαιριού, επέστρεψε χθες στην Αθήνα από το Βερολίνο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Η επέμβαση έγινε σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας και κρίθηκε άκρως επιτυχημένη. Ο 32χρονος Γκανέζος διεθνής, όσο και ο γιατρός του Παναθηναϊκού, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Ο Εσιέν θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες και σιγά – σιγά θα αρχίσει να αυξάνει ρυθμούς. Εκτιμάται ότι σε έξι εβδομάδες θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός δήλωσε χθες το βράδυ στην UEFA την λίστα των παικτών για τα δύο παιχνίδια με την Μπριζ. Όπως ήταν φυσικό εκτός λίστας έμεινε ο Εσιέν.

Οι «πράσινοι» δήλωσαν τους: Στιλ, Κοτσόλη, Αναγνωστόπουλο, Βέμερ, Μπούρμπο, Μαρινάκη, Χουχούμη, Νάνο, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Λαγό, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Νίνη, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Καρέλη, Καλτσά και Μπεργκ. Οσον αφορά την λίστα με τους παίκτες κάτω των 21 δηλώθηκαν οι Δώνης, Κότσαρης, Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος.