Πράσινος και με τη βούλα είναι πλέον ο Μίκαελ Εσιέν. Ο γκανέζος αμυντικος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ της Τρίτης έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Είμαι ένας απ’ αυτούς, μέλος του Παναθηναϊκού, θα δώσω εμπειρία και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτόν.

Αποτελεί για μένα μια πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο, θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω.

Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες κτλπ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».