Απίστευτα πράγματα! Ο πέμπτος τελικός της Α1 πόλο γυναικών, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς η Βουλιαγμένη αποχώρησε, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την υβριστική συμπεριφορά οπαδών του Ολυμπιακού, πίσω από τον πάγκο.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, καθώς στο σημείο της διακοπής προηγείτο 10-4, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κάτι, που φυσικά αδικεί την προσπάθεια των κοριτσιών του Ολυμπιακού, που έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι και δίκαια ολοκλήρωσαν τη χρονιά με έναν δεύτερο τίτλο αυτή τη φορά στην Ελλάδα, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι διακόπηκε 3.01 πριν από το τέλος.Οπως κατήγγειλε στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου,«Ζητήσαμε πριν από τον αγώνα οι πάγκοι να πάνε απέναντι. Δε γίνεται για τρία οκτάλεπτα να μας βρίζουν και μας φτύνουν. Δεν δεχόμαστε να το ανεχόμαστε αυτό επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα δε μας έβριζαν μόνο από την κερκίδα αλλά κι από τα επίσημα».

Ο τεχνικός της Βουλιαγμένης ήταν λοιπόν έξαλλος, υποστηρίζοντας ότι σε όλο το ματς κάποιοι από την εξέδρα τους έβριζαν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν προσπάθεια να μεταπείσουν τη Βουλιαγμένη ώστε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. `

Το ερώτημα πάντως είναι γιατί οι πάγκοι δεν τοποθετήθηκαν στην απέναντι πλευρά όπως έγινε και στον πρώτο τελικό των ανδρών (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), αλλά και στον δεύτερο, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

«Η αστυνομία μας είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους πάγκους. Υπάρχει ένας εκνευρισμός, είναι ανάγκη να διαφυλάξουμε το άθλημα και έχουμε ανάγκη να έχουμε αυτόν τον κόσμο. Αν υπάρχουν κακοί φίλαθλοι να τους διώξουμε», ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ήταν έξαλλος με την ενέργεια της Βουλιαγμένης να αποχωρήσει: «Ο κ. Δήμου μού εξέφρασε παράπονα για όσα έχουν γίνει από την αρχή του αγώνα. Δεν είναι λόγος να σταματήσουμε τώρα. Αν θέλανε, να το κάνουν από την αρχή. Όχι επειδή παράτησαν το παιχνίδι. Η Βουλιαγμένη είναι καλύτερη ομάδα από αυτό και δεν της αξίζει κάτι τέτοιο», υποστήριξε.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι:Αυτή τη φορά η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν απόλυτη, το πόλο ήταν η άμυνα και ουσιαστικά είχε «καθαρίσει» το ματς από τις δύο πρώτες περιόδου, όταν προηγήθηκε 7-3 έχοντας 5/8 στην παίκτρια παραπάνω.Πολλά παράπονα από τους διαιτητές, ΚΟυρέτα, Κατσαρό, έχει η Βουλιαγμένη, καθώς φορτώθηκαν με φάουλ αρκετές βασικές παίκτριες.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Αβραμίδου 4, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη, Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπιανκόνι, Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Βουλιαγμένη (Δήμου): Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Γερόλυμου, Κοντογιάννη.