Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή, στην Λεωφόρο.

Το τελευταίο πρόβλημα αφορά στον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο 25χρονος αμυντικός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, πήρε μέρος στην προπόνηση και θ’ ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει έτσι έκανε μόνο τρέξιμο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του το πρωί της Κυριακής. Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Μακ, οι πόνοι στη μέση υποχώρησαν κι ο Σλοβάκος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.