Ο Αργεντινός σταρ του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκ, σύμφωνα με τη ψηφοφορία του συνδρομητικού καναλιού NOVA.

Ο Τσόρι οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τίτλο συγκέντρωσε το 51% (2.072 ψήφους) αφήνοντας πίσω του Καρέλη (Παναθηναϊκός), Ρατς (ΠΑΟΚ), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μαρτίνες (Παναιτωλικός) και Καλτσά (Βέροια). Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου του Παναθηναϊκού (30%), που μάλιστα αποκάλυψε πως ψήφισε για τον MVP τον Τσόρι.

Καλύτερο γκολ της σεζόν ψηφίστηκε αυτό του Φακούντο Περέιρα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» (1-2) συγκεντρώνοντας το 51%, ενώ καλύτερη απόκρουση αυτή του Αντρέι Γκορμπούνοφ στο ματς του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό για τη 15η αγωνιστική. Καλύτερη ασίστ ήταν αυτή του Νίκου Κοροβέση στον αγώνα του ΠΑΣ με την Ξάνθη για την τρίτη αγωνιστική.

Βραβείο fair play δόθηκε στον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις των παικτών του ΟΦΗ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η καλύτερη 22άδα:

Τερματοφύλακες: Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρομπέρτο (Ολυμπιακός), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)

Αμυντικοί: Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Λούι (Αστέρας Τρίπολης), Σανκαρέ (Αστέρας Τρίπολης), Αναστασιάδης (Καλλονή), Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Ρατς (ΠΑΟΚ), Μαζουακού (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Καλτσάς (Βέροια), Μαρτίνες (Παναιτωλικός), Τετέ (Πλατανιάς), Κλέιτον (Ξάνθη), Ντομίνγκες (Ολυμπιακός), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Κόντος (Κέρκυρα), Κολοβός (Πανιώνιος)

Επιθετικοί: Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπαράλες (Αστ. Τρίπολης), Ίγκορ (Πανθρακικός), Καρέλης (Παναθηναϊκός)

Κορυφαίος σκόρερ: Χερόνιμο Μπαράλες.

Καλύτεροι τερματοφύλακες: Βελλίδης, Ρομπέρτο, Γκορμπούνοφ.

Καλύτερος νέος παίκτης: Αλέξανδρος Κόντος.