Τελικοί «αιωνίων» στην Α1 πόλο ανδρών. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν νικώντας για δεύτερη φορά Βουλιαγμένη (10-5) και Εθνικό (9-7).

Το τρίτο σερί νταμπλ της σύγχρονης ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου απέκλεισε τη Βουλιαγμένη με 2-0 νίκες (10-5).

Μετά τη νίκη τους με 9-5 στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση και στην πραγματικότητα οι «μπέμπηδες» κυνηγούσαν συνέχεια στο σκορ και ενώ έφτασαν κοντά, στο 3ο οκτάλεπτο μίλησε η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Τσαλκάνης, Κοπελιάδης 1, Μασμανίδης 1, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Ελμισιάν, Αλβέρτης, Καπότσης 2, Τίγκας, Μαυρωτάς, Ζερδεβάς, Λουιζίδης, Ποταμιάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 1, Δερβίσης, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Γούνας 3, Γαλανίδης.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 9-7 τον Εθνικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς των πλέι-οφ. Οι Πράσινοι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και πήραν δίκαια τη νίκη. Ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τώρα τη Βουλιαγμένη για την 3η θέση της τελικής κατάταξης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λούδης): Καλογεράκος 2, Κουρλιάφτης 2, Δερμιτζάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1

ΕΘΝΙΚΟΣ:(Κουντουδιός): Χρ. Κουτσιαλής 4, Βουλγαράκης 1, Γιάννης Κόχειλας 1, Καρούντζος 1,