Το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ενισχύεται ενόψει των πλέι-οφ με τον Αρη Λυκογιάννη. Ο πρώην προπονητής του Κολοσσού Ρόδου θα είναι συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος παραμένει πρώτος προπονητής.

Στο μεταξύ, μετά την επίσημη καταγγελία της κατά των αδελφών Αγγελόπουλων για τις δηλώσεις τους σχετικά με τη διαιτησία και την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε πως το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένστασή της για τη μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών που είχαν επιβληθεί στο «τριφύλλι» στις 6/5, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική (2/5).

Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια με την απόφαση αυτή. Ετσι. ο πρώτος αγώνας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, την Τρίτη 26 Μαΐου (20:00), για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ, στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που οι Πράσινοι έχουν ήδη εκτίσει στους αγώνες της προημιτελικής φάσης με τον Κολοσσό Ρόδου τις πρώτες δύο αγωνιστικές της ποινής τους.