Τρεις αναρτήσεις του Τζιμπρίλ Σισέ στα social media άναψαν φωτιές στους ιθύνοντες αλλά και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού! Ο γάλλος σουπερστάρ δεν άφησε αναπάντητη την προτροπή ενός φίλου των Πρασίνων να ξαναφορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω» σχολίασε ο 34χρονος σέντερ φορ στον λογαριασμό του στο twitter, ενώ λίγες ώρες αργότερα, μέσω Instagram, έστειλε ένα ακόμη μήνυμα επανασύνδεσης: «Είμαι τόσο χαρούμενος που έρχομαι στην Αθήνα την 1η Ιουλίου. Μου λείπουν η Αθήνα, το σπίτι μου, οι οπαδοί μου και ο Παναθηναϊκός».

Μάλιστα ακολούθησε νέα ανάρτηση στο Instagram από τον Σισέ, ο οποίος δημοσίευσε μια πανηγυρική φωτογραφία από τα χρόνια που αγωνιζόταν στο Τριφύλλι με το σχόλιο «Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία».

Επί είκοσι τέσσερις ώρες υπήρξε καταιγισμός μηνυμάτων λατρείας από οπαδούς του Τριφυλλιού προς τον γάλλο στράικερ σε όλα τα social media, αλλά και προτροπές προς την ΠΑΕ για να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Και επειδή ο Σισέ αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία του Παναθηναϊκού, η διοίκηση των Πρασίνων –θέλοντας και μη –τον ξαναβάζει στο μεταγραφικό κάδρο, μολονότι μέχρι πρότινος το όνομά του δεν βρισκόταν στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους. Πρόκειται άλλωστε για μια ιδιάζουσα περίπτωση, η οποία δεν μπορεί να απορριφθεί εκ προοιμίου, έστω κι αν οι σχέσεις του Σισέ με την τωρινή διοίκηση «πάγωσαν» δις (αρχικά όταν τον Ιανουάριο του 2013 άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟ για τα πετροδόλαρα του Κατάρ και εν συνεχεία όταν εθεάθη σε κοινό δείπνο στο Μονακό με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο λέγεται ότι υπήρξε μια διαρροή σχετικά με οφειλή του Τριφυλλιού προς την Εφορία για τον Γάλλο), έστω κι αν ποδοσφαιρικά η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα από το καλοκαίρι του 2011, όταν έφυγε από τους Πράσινους για να αγωνιστεί στη Λάτσιο. Πουθενά δεν στέριωσε. Μετά τους Μπιανκοτσελέστι αγωνίστηκε στην αγγλική ΚΠΡ, την καταριανή Αλ Γκαράφα, τη ρωσική Κουμπάν Κρασνοντάρ και τη γαλλική Μπαστιά, από την οποία αποχωρεί (άδοξα) στο τέλος της σεζόν.

Μολονότι πάντως ο ίδιος τον περασμένο Οκτώβριο συγκλόνιζε με την εξομολόγησή του για τις δύσκολες ώρες που περνάει καθημερινά, δεν παρατάει τη μάχη. «Πονάω είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο» είχε δηλώσει ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ το 2005, ο οποίος επιδιώκει να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, παίζοντας κάπου όπου γνωρίζει ότι θα αποθεώνεται σε κάθε βήμα του. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ρίξει δίχτυα στον Παναθηναϊκό χρησιμοποιώντας τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη δυναμική του ονόματός του.