Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και χώρο, μη μπορώντας να βοηθήσει τους Μπακς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του 1ου γύρου των πλέι οφ στο Σικάγο. Ο Ελληνας σταρ εξουδετερώθηκε από τομ Τζίμι Μπάτλερ και οι Μπουλς έφθασαν στη νίκη με 91-82, κάνοντας το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια με το Μιλγουόκι.

Ο Μπάτλερ είχε 31 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Αντετοκούνμπο περιορίζοντας τον στους 6 πόντους με 2/11 σουτ, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ μάζεψε και 11 ριμπάουντ. Για τους Μιλγουόκι Μπακς καλύτερος παίκτης ήταν ο Κρις Μίντλετον με 22 πόντους.

Στο μεταξύ, οι Γουόριορς με ηγέτη τον Κλέι Τόμσον, που πέτυχε 26 πόντους, και τον Στέφεν Κάρι στους 22 πόντους, νίκησαν τους Πέλικανς με 97-87. Για τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Ντέιβις (26) και Γκόρντον (23). Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στη Νέα Ορλεάνη.

Συνοπτικά σε αγώνες για τα πλέι οφ του NBA, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Σικάγο-Μιλγουόκι 91-82

(Το Σικάγο προηγείται με 2-0)

Γκόλντεν Στέιτ-Νέα Ορλεάνη 97-87

(Το Γκόλντεν Στέιτ προηγείται με 2-0)

Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες και η σειρά των αγώνων αρχίζει με δύο αναμετρήσεις στην έδρα της ομαδας που ηταν υψηλότερα στην καταταξη της κανονικής περιόδου.

Ακολουθούν δύο αγώνες στο γήπεδο της άλλης ομάδας κι εφ΄όσον δεν έχει κριθεί η πρόκριση, η σειρά μεταφέρεται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων.