Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των διεθνών στο ματς με την Ουγγαρία και υποστήριξε ότι η ελληνική ομάδα είναι σε καλό δρόμο.

«Παίξαμε πολύ καλά. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς, όμως ακόμα έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Μπορούμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε βαθμούς», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Ομως,δεν είχαμε ακρίβεια στην τελική πάσα και δεν κάναμε φάσεις. Παίξαμε καλή άμυνα, είχαμε επιθετική διάθεση, δεν δώσαμε ευκαιρίες στους αντιπάλους μας παρά μόνο στο τέλος, λόγω κούρασης».

Ο Μαρκαριάν ρωτήθηκε αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: «Σίγουρα υπάρχουν ελπίδες. Αν αναλύσουμε το ματς, στα πρώτα 15′ του α’ μέρους δεν είχαμε ακρίβεια στην πάσα, παίξαμε στον χώρο χωρίς στόχο. Μετά βγήκαν οι φάσεις που δουλέψαμε αυτές τις ημέρες στην προπόνηση. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας και είχαμε αβαντάζ. Από το 45′ έως το 60′ είχαμε απόλυτη κυριαρχία. Είμαστε σε καλό δρόμο, με την προυπόθεση βέβαια η απόδοση μας να είναι αυτή που είχαμε στο β’ μέρος».