Το παιχνίδι Μαυροβούνιο-Ρωσία για την προκριματική φάση του Euro 2016, διακόπηκε στο 67′ ύστερα από συμπλοκές μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων. Την ίδια στιγμή οπαδοί του Μαυροβούνιου πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι, ο γερμανός διαιτητής, Ντενίζ Αϊτεκίν, αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα.

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς διακόπηκε για 35 λεπτά μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν οπαδοί του Μαυροβουνίου εκτόξευσαν φωτοβολίδα η οποία χτύπησε στο κεφάλι του τερματοφύλακα της Ρωσίας, Ιγκόρ Ακινφέεβ.

O αγώνας είχε μόλις ξεκινήσει καθώς το χρονόμετρο έδειχνε 20 δευτερόλεπτα. Ο Ακινφέεφ, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο διαιτητής Ντενιζ Αϊτεκίν αποχώρησε μαζί με τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το ματς ξανάρχισε μετά από 35 λεπτά και ο Ακινφέεφ αντικαταστάθηκε από τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Η ένταση είχε αρχίσει δύο περίπου ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα καθώς υπήρξαν συμπλοκές στο κέντρο της Ποντγκόριτσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οπαδού.