Ο Κώστας Mήτρογλου επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα στον Ολυμπιακό και είναι αισιόδοξος ότι η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα δώσει τέλος στη δυστυχία του στη Φούλαμ, αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Daily Express».

Η αγγλική εφημερίδα έχει τίτλο στο δημοσίευμα: «Ο Μήτρογλου ελπίζει ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει τέλος στη δυστυχία του στη Φούλαμ». Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ο βρετανικός σύλλογος είχε αποκτήσει τον διεθνή φορ τον Ιανουάριο του 2014, δαπανώντας περίπου 15 εκατ. ευρώ και η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφική καθώς ο Μήτρογλου αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς τη σεζόν και ο σύλλογος υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Η Φούλαμ θα ήθελε να κάνει απόσβεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του ποσού που είχε δώσει για να τον αγοράσει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει σε μειωμένη τιμή. Ο Ολυμπιακός πληρώνει το ποσό του συμβολαίου του αυτή τη σεζόν, αλλά δεν μπορεί να δαπανήσει ποσό παρόμοιο με αυτό που είχε διαθέσει η Φούλαμ για την απόκτησή του».

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού με 3-1

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο με σκορ 3-1 σε φιλικό αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Φουστέρ σημείωσε το πρώτο γκολ (18΄) και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε για περίπου 4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Χάρα πέτυχε το 2-0 (20΄) και ο Διαμαντάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 (60΄). Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Καράσκο (65΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Χάρα, Φουστέρ, Διαμαντάκος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Μποτία, Μαζουάκου, Βούρος, Λάτσι, Μανθάτης, Ιμπραΐμ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τσενάμο, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί, Κιβρακίδης, Καράσκο, Μπρίτο, Παπάζογλου, Γεωργίου. Επαιξαν και οι Δημούτσος, Κοντοές, Μπαστακός, Νάστος, Παπασύρος.