Τον κορυφαίο προπονητή της ιστορίας του, τον Ντούσαν Ιβκοβιτς υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο παιχνίδι με την Εφές Αναντολού για την Ευρωλίγκα.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι κρίσιμο αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν ξεχνούν την κορυφαία αυτή μπασκετική (και όχι μόνο) μορφή.

Ετσι, θα τον τιμήσουν με ένα μουσικό βίντεο (με σέρβικη μουσική του Ντέγιαν Πέτροβιτς) από τα μάτριξ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα παρουσιάζονται σε περίπου τριάμιση λεπτά εικόνες του Ντούσαν Ιβκοβιτς, τόσο από το 1997 και στον δρόμο προς την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στη Ρώμη, αλλά και από το 2012 με το έπος του νέου Ευρωπαϊκού στην Πόλη.

Ο προπονητής των τίτλων (έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό δύο κύπελλα πρωταθλητριών, δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα) θα αποθεωθεί από τον κόσμο ενώ η διοίκηση του έχει ετοιμάζει και ένα πολύ όμορφο δώρο (ένα χρυσό πινακάκι προπονητή).

Μουσικό βίντεο βέβαια φτιάχτηκε και για τον Στράτο Περπέρογλου που επιστρέφει επίσης ως αντίπαλος (και θα πάρει ως δώρο το κλασσικό πορτρέτο με τη φωτογραφία του και με κόκκινες αναμνήσεις), ενώ διοίκηση και κόσμος θα καλωσορίσει και τον Βαγγέλη Αγγέλου, παλιό παίκτη του Ολυμπιακού και άμεσο συνεργάτη του «Ντούντα» ο οποίος έζησε και αυτός τη μεγάλη πορεία το 2012.

Αξίζει να απολαύσετε το σχετικό βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δείχνοντας πως όχι απλά δεν ξεχνάει την ιστορία της και τις μεγάλες αξίες της, αλλά γνωρίζει και πώς να τις τιμά.